30-05-09

Binnenhalen van de duiven

binnenhalen duiven (Medium)

10:54 Gepost door JohanVC in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wist je dat ...

Duiven zijn heel gevoelig voor aardstralen. Een duivenhok boven aardstralen drijft menig duivenmelker tot wanhoop. Duiven wiens hok boven aardstralen staat zullen NOOIT in topvorm zitten. Heel hun oriëntatie, die gebaseerd is op magnetisme, wordt immers verstoord door de aardstralen. Reeds meermaals heb ik gesproken met duivenmelkers van wie de duiven bij hen niet echt goed vlogen, maar die na verkoop echt kampioenduiven waren. Dit komt enkel en alleen door een slechte locatie van het duivenkot. Zo'n kot staat gegarandeerd boven aardstralen. De getroffen duivenmelkers zijn meestal de wanhoop nabij en gaan haast wekelijks naar de dierenarts om toch maar uit te zoeken wat er zou kunnen schelen. Behalve dat de duif niet echt in form zit, kan de dierenarts meestal niet veel meer vaststellen. Eens de duiven verhuisd zijn naar een stralingsvrij hok, komen ze heel vlug weer in topvorm.

Voor een ervaren wichelroedeloper is het immers maar een koud kunstje om de hele zaak uit te pendelen en aan te duiden welke de beste locatie is om een duivenhok te plaatsen of om te zeggen welke plaatsen best dienen vermeden te worden. Het zou menig duivenmelker heel veel tijd, geld en miserie besparen mocht er voor de bouw van een duivenhok eerst gependeld worden naar de aanwezigheid van aardstralen. Maar ook achteraf, aan reeds bestaande infrastructuren, kan er heel efficiënt en goedkoop een oplossing worden geboden.

En geef toe … duiven in topvorm is niet alleen goed voor het dier zelf maar ook de duivenmelker zal er veel gelukkiger van worden en van een hoop miserie bespaard blijven!!

voor meer info, zie ook www.bloggen.be/wichelroedeloper

Groeten,

Filip.

Gepost door: filip | 10-02-15

De commentaren zijn gesloten.