11-06-09

De Barberio

canon 1 tst 051 (Small)

Deze duiver is de 2107390/06 en hij vloog afgelopen weekend de 37e van 299 duiven op de zware Montelimar. Vorig jaar op zijn 1e fondvlucht vloog hij ook al de 10e uit Cahors en dit toen tegen 199 duiven. Dit was nog maar zijn 2e fondvlucht uit zijn loopbaan en is een beloftevolle weduwnaar. Zijn vader is afkomstig van Domenico Barberio uit Nederland en zijn moeder is van Omer Joosens uit Temse en komt uit een koppeling Gebr. Frenken Weert Nederland x Luc Van Coppenolle België.

En ondertussen is voor deze weduwnaar het seizoen ten einde. Hij vloog ondertussen nog de 24e vanuit Orange en dit tegen 214 duiven en nu tijdens het afgelopen weekend vloog hij nog de 18e uit Narbonne en dit tegen 203 duiven.

Met andere woorden... hij vliegt dit jaar 3 fondvluchten en 3 prijzen en vorig jaar 1 prijs van zijn enige fondvlucht toen.  Dus hij vliegt 4 op 4!

16:44 Gepost door JohanVC in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoe ouder dat ie wordt hoe sterker !
Dus een véél belovende klassedoffer die nog eens geschiedenis gaat schrijven !

Groetjes uit ( Calabrië)Italië

Gepost door: Domé Barberio | 19-01-12

Domé,

Bedankt voor de reactie. (dit doet me echt plezier)
Hopelijk gaat alles met u goed.
Ik heb maar een paar duiven waar van uw ras inzit. En deze doen het echt wel goed hier. En het zijn echt sterke duiven die tegen een stoot kunnen... en dat kunnen ze op de zware fond best gebruiken.

groeten uit (een koud en nat) België

Gepost door: JohanVC | 19-01-12

De commentaren zijn gesloten.